zwembaden polyester Anwe Polyform Overijssel

Attributen van polyester in uw zwembad

Zwembaden zijn voor vele bezoekers een waar uitje. Lekker spartelen in het kinderbadje, serieuze baantjes trekken in het wedstrijdbad of even bijkomen in het bubbelbad. Een waar uitje, omdat het zwembad een bepaalde uitstraling heeft. Misschien hangt er zelfs een tropisch thema aan vast. 

Met de zwembaddecoratie van Anwe Polyform krijgt u zwembad het door u gekozen thema mee. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Anwe Polyform een specialisme ontwikkeld in de aankleding van diverse zwembaden. 

Met palmbomen, vlotjes, zeepaardjes of andere dieren van polyester gemaakt door Anwe Polyform krijgt uw zwembad de juiste sfeer mee. Polyester is uitermate geschikt, vanwege de duurzaamheid en de lange levensduur van het materiaal. Neem daarom snel contact op en bespreek uw ontwerpen.

Klik hier voor een impressie van onze zwembadontwerpen

Creƫer een fantasiewereld voor uw bezoeker

Piraten, onderwaterwereld of sprookjesbos. Welk thema u ook kiest voor de attracties of het gehele attractiepark, niets is zo belangrijk als de verbeelding van bezoekers. Jonge kinderen, maar ook ouders die zich even kind kunnen voelen in het attractiepark.

De verbeelding van de jonge en oude bezoekers komt nog meer tot uiting met de juiste aankleding. Met het zien van een levensechte piratenboot of zwemmende dolfijnen waant de bezoeker zich even piraat of diepzeeduiker. 

Voor de mooiste polyesterdecors en beelden maakt u een afspraak met Anwe Polyform te Overijssel. Met een eigen ontwerp of een ontwerp in samenspraak met een van de ervaren medewerkers komt ook uw fantasie tot leven. 

reclame polyester

Verbeter uw visuele campagne

U heeft een nieuw product ontwikkeld en brengt dit product graag aan de man. Met een goede reclamecampagne komt u al ver. Belangrijk is een goede herkenbaarheid waardoor uw naamsbekendheid (nog) groter wordt.


Goede reclameobjecten vanen de blik van de bezoeker of kijker. Anwe Polyform maakt al jaren reclameobjecten voor grote en kleine bedrijven. Neem daarom contact op om uw ontwerp tot leven te brengen.